De Boezels

De Boezels

Jaarplanning

De clubochtenden zijn iedere zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur. Op de eerste zaterdag aan het begin van een vakantie hebben we wèl club, de volgende zaterdag(en) in diezelfde vakantie niet.

Speciale clubochtenden

Alle speciale clubochtenden van het seizoen 2023-2024. Handig om thuis alvast op de kalender te schrijven!

De eerste clubochtend is vooral voor de nieuwe leden toch best spannend. Daarom mogen papa en/of mama deze ochtend nog mee naar binnen. Voor hen staat een lekker kopje thee of koffie klaar! Aanmelden voor deze clubochtend is niet nodig. Loop gewoon gezellig binnen! Clubochtenden zijn van 9.30 – 11.00 uur en vinden plaats in De Schans.

Deze week is er geen clubochtend i.v.m. de herfstvakantie.

Sinterklaas slaat ook De Boezels nooit over. We hebben een gezellige activiteit. En wie weet? Misschien komt Sint of één van zijn pieten nog wel aan.

De Sinterklaasviering vindt soms plaats op een andere locatie of tijdstip. Hiervan worden leden via de mail op de hoogte gebracht.

De kerstviering is ieder jaar weer een hoogtepunt. Van samen uiteten, naar de bios of een modeshow in de mooiste kerstoutfits. De leiding organiseert ieder jaar weer iets nieuws.

De kerstviering vindt soms plaats op een andere locatie of tijdstip. Hiervan worden leden via de mail op de hoogte gebracht.

Deze week is er geen clubochtend i.v.m. de kerstvakantie.

Deze week is er geen clubochtend i.v.m. de kerstvakantie.

Deze week is er geen clubochtend i.v.m. de kerstvakantie.

We gaan deze ochtend oefenen voor ons gezamenlijk optreden op de Boezelpronkzitting. We hebben daar niet de volledige tijd voor nodig. Daarom duurt de clubochtend een half uurtje korter!

Zien we jullie daar?

Deze week is er geen clubochtend i.v.m. de carnavalsvakantie.

Om wat extra centjes te verdienen, verkopen we ieder jaar de lekkerste verse eitjes. In de week voor Pasen komen we, samen met de kinderen, langs de deuren.

Deze week is er geen clubochtend i.v.m. Koningsdag.

Deze week is er geen clubochtend i.v.m. de meivakantie.

Ieder jaar met Hemelvaart gaan we weer op kamp. De leiding zoekt een plaatsje uit, dat is heus geen ramp. Winkelen, sporten, themadag en slapen bij elkaar. 

Dat wil je toch niet missen?


Alle hilarische kamp momenten worden vastgelegd. En die kijken we gezellig samen terug. Niet voor de ogen van ouders bestemd!

Nog een laatste dagje vol genieten van De Boezels, voordat het seizoen alweer afgelopen is.

De locatie en tijd worden een aantal weken van tevoren gecommuniceerd via mail.