De Boezels

Jeugdvereniging Westerbeek

Boezelkamp

Elk jaar met Hemelvaart staat er weer een vierdaags kamp op de planning voor alle Boezelkinderen en -leiding. De leiding zoekt elk jaar weer een leuke accommodatie uit waar zowel de kinderen als de leiding heerlijk kunnen slapen en spelen. Welke accommodatie blijft elk jaar tot op de dag van vertrek een verassing.

Op Hemelvaartsdonderdag vindt het vertrek plaats naar de nog onbekende bestemming, op de fiets. De ouders worden tijdens het vertrek van de kinderen op de hoogte gebracht over de plaats van de accommodatie. Op zondagmiddag mogen de ouders de kinderen weer komen halen. Wat er in de tussenliggende dagen gedaan wordt door de kinderen, wordt ingevuld door de leiding waarbij er veel afwisseling is van activiteiten, maar ook deze blijven geheim.
Er zijn echter wel jaarlijks terugkerende activiteiten zoals het winkelen, waarvoor de kinderen €5,- p.p. mee mogen nemen, de sportactiviteit en de disco op zaterdagavond waarvoor de mooiste kleren uit de kast worden gehaald!
De kinderen worden tijdens het kamp in groepjes verdeeld met elk hun eigen leiding. Deze groepjes worden gebruikt voor de corvee, die natuurlijk ook moet gebeuren. Tevens kunnen deze groepjes gebruikt worden voor activiteiten. Ook deze zullen pas op het kampadres bekend worden.

Gedurende het kamp is er voldoende begeleiding, want natuurlijk wil de 11 koppige leiding dit geweldige vierdaags kamp ook niet missen! Daarnaast hebben we al enkele jaren een vaste kok die gedurende de vier dagen ervoor zorgt dat er heerlijke maaltijden op de tafel komen te staan.
Het kamp vliegt elk jaar weer voorbij en er wordt al snel weer uitgekeken naar het volgende!