De Boezels

Jeugdvereniging Westerbeek

Clubochtenden

Elke zaterdagochtend staat er een aantal enthousiaste leiding klaar om samen met de kinderen er een leuke clubochtend van te maken in gemeenschapshuis de Schans. De totale leiding bestaat uit 11 personen. Zij hebben zich echter opgesplitst in twee groepen, waardoor er een groep aanwezig is in de even weken en de andere groep in de oneven weken. 

De clubochtenden beginnen om 09.30 en duren tot 11.00 uur.
Wanneer het voor een ingeplande activiteit noodzakelijk is dat de clubochtend eerder begint of juist langer duurt zal dit natuurlijk aangepast worden en doorgegeven aan de ouders en kinderen via de mail en een berichtje op deze site.

De activiteiten worden door de leiding bedacht, waarbij zoveel mogelijk afwisseling is tussen de activiteiten. 
De activiteiten kunnen zijn; knutselen, buitenspel, sinterklaasochtend, kerstochtend, high tea, koken,  paasactie, pronkzitting, Boezelkamp en natuurlijk als afsluiting van het Boezeljaar het uitstapje! Voor de kinderen blijft het elke week een verassing wat de activiteit is.

Wanneer het een keer niet haalbaar is om naar de clubochtend te komen kun je je afmelden bij de één van de leiding van die week of door op de betreffende zaterdagochtend tussen 09.00 en 09.30 uur te bellen naar de Schans: 0485-384340. Afmelden per mail kan uiterlijk tot vrijdagavond 20.00 uur. Daarna kunnen we niet garanderen dat we de mail nog lezen.