De Boezels

De Boezels

Over de boezels

Jeugdclub De Boezels is opgericht in 1979. Al meer dan 40 jaar verzorgt een enthousiaste groep vrijwilligers op zaterdagochtend leuke activiteiten voor de kinderen van groep 3 tot en met groep 8 uit (of verbonden aan) Westerbeek. Daarnaast organiseren we ieder jaar een 4-daags kamp, de jeugdpronkzitting en een gezellig uitstapje.

Clubochtenden

De clubochtenden zijn iedere zaterdag van 9.30 tot 11.00 uurOp de eerste zaterdag aan het begin van een vakantie hebben we wèl club, de volgende zaterdag(en) in diezelfde vakantie niet. Voor alle speciale data zie de Jaarplanning >

Op de clubochtend doen we verschillende activiteiten. Knutselen, sport & spel, bosspellen tot aan koken. Iedere week is het weer een verrassing wat de leiding in petto heeft. 

Clubadres

De Schans (De Wissel)
Schoolstraat 1
5843 AG Westerbeek

Jaarlijks uitstapje

Jaarlijks sluiten we het Boezelseizoen af met een uitstapje. Waar we heen gaan blijft ieder jaar tot het moment van vertrek een verrassing. Maar dat het leuk is, weten we zeker! In het verleden zijn we naar De Bergen in Wanroij, Spelerij Uitvinderij in Dieren, E-village in Roggel en het Maisdoolhof in Malden geweest. Kortom! Een dag die de kinderen niet snel vergeten.

Meer informatie over het uitje wordt gecommuniceerd aan de leden via mail.

Kamp

Hier komt tekst over het kamp

Bestuur en leiding

Hier komt informatie over het bestuur